Statement OET

Beste OET-er,

Zoals wij jullie eerder al hebben moeten mededelen zijn wij door overheidsmaatregelen gedwongen de 49ste editie van OET (30 & 31 mei) af te lassen. Gezien de onzekerheden die er ook in de komende maanden nog zijn over wat wel of niet kan, mag en moet, hebben wij de afgelopen week intensief overleg gehad met alle betrokken partijen; artiesten, cateraar, leveranciers en natuurlijk HC Oranje Rood.

Het “Oud-Eindhoven-Toernooi” is het grootste en het gezelligste hockeytoernooi voor senioren, dat ieder jaar tijdens het pinksterweekend georganiseerd wordt op de Hockey Club Oranje-Rood in Eindhoven. We zijn al maanden bezig om een onvergetelijke toernooi te creëren. We zouden met het zomer zonnetje op onze bol, samen met ruim 90 andere teams een drankje doen. Proosten op een weekend met een wederom geweldig programma.

Maar de werkelijkheid is helaas anders. Voor het eerst sinds 49 jaar is er geen OET. Wij begrijpen dat de annulering van het evenement een grote teleurstelling voor iedereen is.

Het niet doorgaan van OET raakt ons dan ook recht in het hart. Voor ons een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. Echter laten we ons niet uit het veld slaan, want op 23 & 24 mei 2021 zijn we terug!

Volgend jaar is er een nieuwe editie van OET die extra bijzonder wordt. Iedereen die aan OET werkt zal extra tijd hebben om een nog grotere editie neer te zetten.

Vier jij OET 2021 met ons mee? Als jij en je team jezelf hadden ingeschreven wordt dit automatisch overgezet naar volgend jaar, daar hoef je niets voor te doen. Geen gestress meer tijdens de inschrijving maar gegarandeerd zijn van een plek voor OET 2021!