Team naam, Tickets, Camping, Dieetwensen

Lieve OET’ers,

De deelnemerslijst staat inmiddels online en is te vinden op de website: https://oet.nl/teams-2019/

Teamnaam
Heb je nog geen teamnaam of is je teamnaam veranderd? Laat het ons je huidige teamnaam dan z.s.m. weten. Dit kan tot 30 april.

Tickets
Weekend-ticket: Zoals jullie allemaal weten is een weekend-ticket voor OET dit jaar €75,-. Zijn er deelnemers in je team die maar 1 dag kunnen komen, geef dit dan z.s.m. door per mail (info@oet.nl), dan kunnen we hier nog rekening mee houden. Dit kan nog tot 30 mei.

Een Day-ticket geeft je toegang tot 1 dag van het hockeytoernooi (dag-,avond- en nachtprogramma, eten, artiesten). Er is een mogelijkheid om een dagbandje te kopen voor zaterdag 8 juni of zondag 9 juni.
Day-ticket:
Voor de Early-Birds zijn de kosten als volgt:
– 8 juni: €37,50
– 9 juni: €37,50
LET OP: Op het toernooi zelf zullen ook Day-tickets verkocht worden, echter voor de prijs van €40,- per dag.

Camping
Willen jullie gebruik maken van de camping, geef dit van te voren door aan onze campingmannen Tim & Michel (info@oet.nl). Zij zullen dan een plekje voor jullie reserveren. De camping is vrijdag 7 juni vanaf 18:00 uur geopend voor het opbouwen van jullie tent(en).

Tarieven kampeerterrein:
– 1 of 2-persoonstent: € 5,-
– 3 of 4-persoonstent: € 10,-
– 5 of 6-persoonstent: € 15,-
– groter: € 20,-

Dieetwensen
Zijn er teamleden met bepaalde dieetwensen en/of allergieën (gluten, lactose, etc.), geef dit per e-mail aan ons door dan kunnen wij hier rekening mee houden.