Tickets

OET-ers,

De afgelopen jaren merken wij dat er een aantal deelnemers maar voor één dag kunnen deelnemen aan het toernooi. Uiteraard super jammer want je wilt natuurlijk niets missen van dit geweldige hockeytoernooi!

Om deze deelnemers tegemoet te komen, hebben wij onder het mom van – hoe meer zielen hoe meer vreugd – destijds het Day-ticket het leven in geroepen. Let op! Er gaan hierin wat wijzigingen plaatsvinden. Wij hebben hier zoveel vragen over ontvangen, daarom volgt hieronder extra informatie:
Tickets: Weekend-ticket: Zoals jullie allemaal weten is een weekend ticket voor OET dit jaar €75,-.
Day-ticket:
Voor de Early-Birds zijn de kosten als volgt:
Kosten: 
8 juni: €37,50
9 juni: €37,50

Zijn er deelnemers in je team die maar 1 dag kunnen komen, geef dit dan z.s.m. door via de mail: info@oet.nl dan kunnen we er nog rekening mee houden. Dit kan nog tot 30 Mei.

Een Day-ticket geeft je toegang tot 1 dag van het hockeytoernooi ( dag-,avond- en nachtprogramma, eten, artiesten). Er is een mogelijkheid om een dagbandje te kopen voor zaterdag 8 juni of zondag 9 juni.

LET OP: Op het toernooi zelf zullen Day-tickets verkocht worden voor de volgende prijs: €40,- per dag 

Let op! Naar veler verzoek hebben wij besloten om tijdens het toernooi dit jaar 2 extra beveiligers rond te laten lopen die alleen maar controleren op bandjes. Heb je geen bandje word je direct verzocht om een bandje te kopen. Doe je dit niet, dan zal je het toernooi dienen te verlaten.

Geen bandje op OET, geen deelname.

Zijn hier verder nog vragen over kan er altijd een mail worden gestuurd naar: info@oet.nl Groetjes OET organisatie p.s. LET OP! De restbetaling dient voldaan te zijn vóór 31 maart aanstaande! Heeft jouw team nog niet betaald. Doe dit dan snel!